На Волині школяр звів рахунки з життям: всі подробиці

08:00, 25 октября 2018
16-річного хлопця знайшла повішеним мама. Місцеві жителі вважають, що причиною самогубства стало нерозділене кохання.
На Волині школяр звів рахунки з життям: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

16-річний хлопець, якого знайшли повішеним у селі Дігтів Волинської області, ймовірно, покінчив життя самогубством через нерозділене кохання. Про це повідомляє «БУГ»

Раніше повідомлялось, що мати, повернувшись з роботи, вдома знайшла повішеним свого сина.

Місцеві жителі говорять, що причиною такого вчинку швидше всього стало нерозділене кохання. На руках у юнака були написи: «666», «13».

Хлопця звали Тарас. В його Інстаграмі під останнім фото, яке опубліковано два дні тому, 22-го жовтня, лишився запис: «Коли я помру, ти будеш мене любити».

Голова Зарічанської територіальної громади Ігор Пальонка розповів, що трагедія стала справжнім шоком.

«Сім’я у них хороша. Матір працює в соцзахисті, допомагає місцевим людям літнього віку. Батько — фермер-одноосібник. Часто нам допомагав в роботі з благоустрою. Директор школи в Суходолах розповіла, що хлопець нормальний, вчився старанно», — повідомив голова громади.

Жителі села Дігтів теж наголошують, що такий вчинок хлопця став справнім шоком. Кажуть, що сім’я благополучна, багато працюють. В сім’ї дві дитини, росте ще донька.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про самогубство в Херсоні. 28-річний хлопець вистрибнув з восьмого поверху. Лікарі «швидкої», викликані на місце події, констатували смерть юнака від численних отриманих травм. Повідомляється, що чоловік мав психічне захворювання. Це була вже третя за рахунком його спроба покінчити з життям.

Також ми повідомляли про те, що в Києві жінка скоїла самогубство, вистрибнувши із вікна пологового будинку. Молода жінка щойно народила і скоїла суїцид, вистрибнувши з вікна п'ятого поверху пологового будинку Київської обласної лікарні. Дівчина загинула на місці. Попередня причина самогубства — післяпологова депресія.

Ще раніше в Дніпрі в одному із дворів на вулиці Барикадній місцеві жителі виявили повішеного чоловіка. За попередньою інформацією, чоловік покінчив із собою, повісившись на гілці дерева на лямці сумки.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва