Трагедія на Київщині: директор агрофірми вбив підлеглого

23:45, 25 октября 2018
Наразі поліція намагається встановити місцеперебування зловмисника.
Трагедія на Київщині: директор агрофірми вбив підлеглого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Поліція Київщини розшукує 45-річного директора агрофірми Вадима Католіченка, який підозрюється у вбивстві свого 33-річного найманого робітника. За попередніми даними, конфлікт між чоловіками спалахнув на ґрунті особистої неприязні. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Правоохоронці уточнили, що інцидент стався 20 жовтня на території агропідприємства у селі Олизарівка Іванківського району. Підозрюваний із мисливської рушниці застрелив свого найманого робітника, після чого втік на авто Renault Kangoo.

Наразі поліція намагається встановити місцеперебування зловмисника. За фактом вбивства відкрито справу, а зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

«Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваного, одразу ж повідомте її поліцейським на безкоштовну спецлінію 102»,– закликали правоохоронці.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що зухвалий екс-коп збагатився на 30 млн: у Запоріжжі розкрили небувале шахрайство.

Крім того, у Франції заарештували українського корупціонера, який володів замком і картинами Далі. Раніше йому вдалося уникнути правосуддя завдяки виготовленню підробленого сертифіката про смерть.

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді