У мережі опублікований текст заповіту Сенцова

16:01, 26 октября 2018
Екранізацію своїх фільмів чоловік заповів своїй колезі – режисеру Євгенії Врадій.
У мережі опублікований текст заповіту Сенцова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У мережі з’явився текст заповіту українського режисера Олега Сенцова, який наразі є політв’язнем Кремля. Про це повідомляє «Громадьске».

Лист з заповітом був переданий сестрою ув’язненого Наталією Каплан.

У тексті зазначено, що він перебуваючи при здоровому розумі й твердій пам'яті заповідає екранізацію своїх кінокартин таких як «Носорог», «Кай», а також ті, що режисер написав у неволі «Блистательный мир», «Вороны» та «Кристи» режисерці Євгенії Врадій. У разі її відмови, Врадій «має право обрати, кому передоручити ці екранізації, а також обрати компанію виробника цих фільмів».

«Правонаступниками, спадкоємцями і одержувачами моїх гонорарів після моєї смерті, я призначаю моїх дітей: Сенцової Аліну і Сенцова Владислава. Заповіт складено в ІК-8 м Лабитнангі в присутності і завірено моїм адвокатом Дінзе Дмитром», - написано у заповіті.

Його було складено 7 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в’язню Кремля Олегу Сенцову Європарламент присудив премію Сахарова. Його нагородили за «За свободу думки».

Крім того, ми писали, що РФ повідомила про припинення голодування Сенцовим. Для виведення українського режисера з голодування «кращими дієтологами Москви» нібито була розроблена спеціальна дієта.

Також нам стало відомо, що у Раді зареєстровано проект постанови про висунення в'язня Кремля Сенцова на Нобелівську премію.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде