На Буковині СБУ викрила поліцейських-хабарників

14:59, 31 октября 2018
Під час операції зловмисники намагалися втекти на службовому автомобілі.
На Буковині СБУ викрила поліцейських-хабарників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Оперативники СБУ затримали поліцейських, які вимагали від жителя Чернівців шістсот американських доларів. За цю суму зловмисники обіцяли своє сприяння в безперешкодному переміщенні територією області трьох тонн спирту без відповідних дозвільних документів на його придбання та реалізацію, передає прес-служба СБУ.

Правоохоронці затримали інспекторів після отримання чергової частини неправомірної вигоди в одному з населених пунктів Сторожинецького району області. При цьому зловмисники намагалися втекти на службовому автомобілі, але були затримані правоохоронцями.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України, вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Генеральна прокуратура України оголосила про підозру у вчиненні злочину голові одного з районних судів Одеської області.

Також нам стало відомо про затримання депутата в Івано-Франківській області, якого спіймали на хабарі в 1,5 млн гривень.

Додамо, Сихівським райсудом м.Львова оголошено вирок колишньому міському голові м. Миколаєва Львівської області, спеціалісту з енергозбереження та комунальної власності Миколаївської міськради  та спеціалісту-контролеру Миколаївського КП ЖКУ, які обвинувачувались за ч.5 ст.368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва