Начальник відділу Держпродспоживслужби погорів на хабарі

11:26, 6 ноября 2018
Операцію із затримання проводили одразу три силові структури.
Начальник відділу Держпродспоживслужби погорів на хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співробітники прокуратури Луганської області спільно зі слідчим управлінням ГУНПУ у Луганській області та ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях під час одержання неправомірної вигоди викрили начальника відділу безпеки середовища життєдіяльності Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, передає прес-служба прокуратура регіону.

Під час розслідування встановлено, що начальник одержав хабар у розмірі шести тисяч гривень від представника підприємства, якому він пообіцяв оформити санітарні паспорти, які надають право зберігання пестицидів і мінеральних добрив в приміщеннях складів, що не відповідають вимогам законодавства.

Чиновника затримали під час одержання 2-ї частини хабара в розмірі трьох тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Житомирській області на хабарі погорів заступник керівника однієї з місцевих прокуратур. Прокурор вимагав 2 тисячі доларів від адвоката обвинуваченого. Правоохоронці затримали правопорушника.

Крім того, ми писали, що в Одесі на хабарі викрили чиновника Одеської обласного військового комісаріату. Зловмисника затримали в робочому кабінеті під час отримання чергового хабара в розмірі трьох тисяч американських доларів.

Додамо, суддя Біляївського райсуду Одеської області розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина С. (1991 р.н.) у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті  369-2 КК України.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду