Невідомі пограбували депутата у центрі Києва

11:15, 16 ноября 2018
Серед украденого — водійські права, депутатське посвідчення і техпаспорти на автомобілі.
Невідомі пограбували депутата у центрі Києва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 14 листопада, у Шевченківському районі Києва обікрали народного депутата Ярослава Єдакова, передає «Обозреватель» з відсилкою на особисте джерело.

Інцидент трапився приблизно о 17:00 вечора у торговому центрі "Україна", що знаходиться на площі Перемоги. Нардеп разом із донькою знаходився в універмазі трохи більше  години. Коли вони повернулись до свого авта, то Єдаков виявив, що з його сумки зник гаманець.

Як стало відомо, поцупили також документи нардепа і банківські картки, про суму готівки не повідомляється.

Серед украдених документів, були водійські права, депутатське посвідчення і техпаспорти на автомобілі Toyota Land Cruiser Prado і Toyota Camrу. Як стверджується, їхніми власниками були родичі Єдакова.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у центрі Сум пограбували ювелірний магазин. Як повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіціі в Сумській області, повідомлення про грабіж надійшло на лінію 102 про 11-50. Продавщиця повідомила, що невідомий схопив лоток з ювелірними прикрасами і втік.

Крім того, у Києві квартирні злодії при спробі сховатися від правоохоронців наїхали на двох поліцейських і протаранили десять припаркованих автомобілів. Квартирними злодіями виявилися четверо іноземців. За серію крадіжок і пограбувань, а також посягання на життя правоохоронців їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду