Жінка, яка на смерть збила дитину, сяде за ґрати

16:14, 29 ноября 2018
Кермувальниця проведе за ґратами більше року.
Жінка, яка на смерть збила дитину, сяде за ґрати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 28 листопада, Буринським райсудом Сумської області винесено вирок стосовно громадянки Ч., яка обвинувачується в скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 286 КК України, передає прес-служба суду.

ДТП сталась 13 липня 2018 року  близько 12:00 в м. Буринь  громадянка Ч., керуючи автомобілем  Chevrolet Aveo зневажила безпекою дорожнього руху, не врахувала дорожню обстановку, внаслідок чого відбулася  дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої  був вчинений наїзд на пішоходів, від якого громадянка Н. отримала легкі тілесні ушкордження, а малолітній потерпілий помер  в цей же день.

Вироком суду громадянку Ч. визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  частиною другою статті 286 КК України і призначено покарання, із застосуванням статті 69 Кримінального кодексу України, у виді позбавлення волі строком на один рік шість місяців з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.

На даний час вирок не набрав законної сили.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про ДТП на трасі Київ — Ковель — Ягодин неподалік селища Клесів. Зіткнулися два легковики та один вантажний лісовоз. У результаті потрійної ДТП загинули двоє людей. 

Також ми повідомляли, що у Херсоні сталася ДТП із постраждалими. 31-річний водій вантажного мікроавтобуса не врахував дорожньої ситуації та не обрав безпечної швидкості руху, в результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на стіну багатоквартирного будинку. Після цього машина спалахнула.

Крім того, у масовій ДТП на Львівщині постраждало дев'ятеро осіб. У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса, з яких троє дітей віком 14, 7 років та піврічне немовля, а також водій та двоє пасажирів легковика, одна з яких — одинадцятирічна дівчинка.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва