У масовій ДТП на Львівщині постраждало дев'ятеро осіб

22:50, 31 октября 2018
Водій не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху.
У масовій ДТП на Львівщині постраждало дев'ятеро осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

31 жовтня автомобіль зіштовхнувся з мікроавтобусом у Львівській області, через що постраждали дев'ятеро людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації управління обласної поліції.

"Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Ssang Yong Rexton, 40-річний мешканець Червонограда, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen Transporter, за кермом якого перебував 28-річний мешканець одного з сіл Турківського району", — йдеться в повідомленні.

У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса, з яких троє дітей віком 14, 7 років та піврічне немовля, а також водій та двоє пасажирів легковика, одна з яких — одинадцятирічна дівчинка. Усіх їх доправили до лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін", — уточнили в поліції.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що винесено вирок водію, який спричинив ДТП у Кривому Розі. Внаслідок ДТП постраждали 7 пасажирів, з яких 2 загинуло, п’ятеро отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Крім того, водіям заборонили їздити зі швидкістю 80 км/год. на 17 вулицях Києва. Відповідне рішення нардепи затвердили на пленарному засіданні Київської міської ради.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки