Натрапили на небезпечну знахідку під час розмитнення мандарин на Закарпатті

06:00, 1 декабря 2018
Зараз плоди мандарин знаходяться в холодильній установці.
Натрапили на небезпечну знахідку під час розмитнення мандарин на Закарпатті
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На минулому тижні в Закарпатській області в зоні митного контролю на митній території України при МП «Мукачево» державним фiтосанiтарним iнспектором при огляді плодів мандарин,  які слідували iз Італії в кількості 20,8 тонн виявили личинки Середземноморської плодової мухи  в живому стані, передає прес-служба Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби. 

Зазначається, що для знищення личинок регульованого шкідливого організму, плоди мандарин поміщено  в холодильну установку  на  16 дiб при температурному режимі - 0,5 град. С.  з дотриманням   інструкції  iз знезараження плодів цитрусових від середземноморської  плодової мухи методом рефрижерацiї. Після рефрижерації буде проведено фітосанітарний контроль з відбором зразків. За результатами висновку  фітосанітарної експертизи буде прийняте рішення щодо подальшої реалізації вказаного вантажу. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що прикордонники знайшли у пасажира поїзда сполученням «Москва – Кривий Ріг» паспорт «Донецької народної республіки».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва