Кривава різанина сталася у Києві: є подробиці

06:45, 4 декабря 2018
Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив, наніс своєму товаришу удар ножем у живіт.
Кривава різанина сталася у Києві: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві стався інцидент – під час конфлікту між двома чоловіками один із них наніс іншому ножовий удар в живіт. Про це повідомляє прес-служба поліції.

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля супермаркета на вулиці Центральній чоловіка поранили в живіт. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції та наряд патрульної поліції.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, зловмисник, 1972 року народження, у стані сильного алкогольного сп’яніння вирішив, що знайомий вкрав його мобільний телефон. Через це між ними виник конфлікт, у розпалі якого правопорушник вдарив опонента ножем у живіт.

«Потерпілого, 1982 року народження, госпіталізували до медичного закладу, а зловмисника затримали. Ним виявився уродженець Житомирської області. При поверхневому огляді у нього виявили мобільний телефон, який він вважав викраденим», - сказано у повідомленні.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві чоловік завдав жінці три ножових поранення і зник з місця події. На крики постраждалої збіглися інші постояльці і викликали бригаду швидкої допомоги.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки