Труп, завалений сміттям, знайшли у житловому будинку: є подробиці

23:25, 5 декабря 2018
Щоб вивезти тіло, рятувальникам довелося дві години прибирати.
Труп, завалений сміттям, знайшли у житловому будинку: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві в житловому будинку №196 на вулиці Лобановського знайшли труп, який був повністю завалений сміттям, повідомляє dtp.kiev.ua у Facebook.

Повідомляється, що на місце події прибули співробітники поліції, а також рятувальники. Щоб вивезти тіло, рятувальникам довелося дві години прибирати.

"У Голосіївське управління поліції надійшов дзвінок від сина через смерть матері. На місце події прибула слідчо-оперативна група, патрульні. Також були представники ДСНС через те, що все приміщення було завалено сміттям", — пояснили правоохоронці.

Вони також поінформували, що жінка була 1935 року народження, а на її тілі не виявили слідів фізичного насилля.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 2 грудня на горищі будинку 25А по проспекту Миру в Миколаєві виявили труп невідомого. Тіло чоловіка знайшла місцева жителька, яка піднялася вранці на горище у своїх справах. Жінка одразу ж подзвонила в поліцію.

Також у Миколаївській області в підвальному приміщенні приватного будинку виявили тіло 70-річного господаря з ознаками насильницької смерті. Труп знаходився в металевому контейнері під шаром бетону.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва