Співробітники колонії в Одесі постачали зекам наркотики і коньяк

23:45, 9 декабря 2018
При обшуку у інспектора виявили наркотики, пекарські дріжджі, коньяк і мобільний телефон. Це все чоловік збирався передати ув’язненим.
Співробітники колонії в Одесі постачали зекам наркотики і коньяк
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під час догляду в молодшого інспектора відділу інженерно-технічних засобів інформатизації та охорони знайшли наркотики, пекарські дріжджі, коньяк та мобільний телефон. Він мав передати їх у колонію за 500 гривень, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Одеську виправну колонію № 14.

Відомості про кримінальне правопорушення будуть внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Одещині СБУ блокувала міжнародний канал постачання в Україну наркотиків. «Товар» зловмисники продавали місцевим наркозалежним особам.

Також ми повідомляли, що суд Миколаївської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом особам, які за гроші тривалий час збували наркотичний засіб «ширку», який містить у своєму складі особливо небезпечні наркотичні речовини, і обіг якого заборонено.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде