СБУ затримала небезпечних наркоділків

11:15, 20 ноября 2018
«Товар» зловмисники продавали місцевим наркозалежним особам.
СБУ затримала небезпечних наркоділків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одеській області співробітники СБУ спільно з прокуратурою блокували міжнародний канал постачання в Україну психотропних речовин із однієї європейської країни, передає прес-служба спецслужби.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Одеси налагодив збут на території області особливо небезпечної психотропної речовини екстазі. «Товар» ділок отримував із-за кордону через один із міжнародних поштових сервісів та реалізовував місцевим наркозалежним особам. 

Правоохоронці затримали наркоторгівця в одному з поштових відділень обласного центру під час отримання чергової «посилки» з п'ятдесятьма грамами психотропів. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого «товару» становить майже 2,5 тис. доларів. 

Зараз відкрито кримінальне провадження по ч. 2 ст. 305 КК України. Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб, можливо, причетних до протиправної діяльності.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд Миколаївської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом особам, які за гроші тривалий час збували наркотичний засіб «ширку», який містить у своєму складі особливо небезпечні наркотичні речовини, і обіг якого заборонено. 

Крім того, у Малайзії 24-річну громадянку України визнали винною в спробі транспортування 1,5 кг кокаїну в кінці 2015 року та засудили до довічного ув'язнення. 

Додамо, Бердичівський міськрайонний суд 5 листопада 2018 року визнав винним мешканця Житомирської області у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва