Продавали наркотики: суд обрав запобіжний захід зловмисникам

10:54, 5 ноября 2018
Суд арештував трьох підозрюваних.
Продавали наркотики: суд обрав запобіжний захід зловмисникам
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом особам, яким повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, передає прес-служба суду.

Зловмисники за гроші тривалий час збували наркотичний засіб «ширку», який містить у своєму складі особливо небезпечні наркотичні речовини, і обіг якого заборонено.

Клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою трьом підозрюваним були задоволені ухвалами слідчого судді Старжинської О.Є.

На ухвали слідчого судді можуть бути подані апеляційні скарги безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду Миколаївської області протягом п’яти днів з дня їх проголошення.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що у Венесуелі затримали українця і трьох росіян за транспортування 147 кг кокаїну.

Крім того, 16 жовтня в Харківській області на пункті пропуску «Гоптівка» українські прикордонники виявили велику партію наркотиків у коробках з дитячого харчування.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області