Викинули кота з 9 поверху: Львів сколихнув жорстокий випадок

22:50, 19 января 2019
Одному з винуватців було 16 років.
Викинули кота з 9 поверху: Львів сколихнув жорстокий випадок
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У мережі жителі Львову поширили відео, де двоє підлітків викидають кішку з вікна багатоповерхівки. Хлопці самі зняли це відео, а на записи чути їхній сміх, передає ТСН.

У відео зазначені нібито їхні Instagram-акаунти. Один з них закритий, у іншого – жодного допису. У коментарях припускають, що все це відбувається в одному зі львівських гуртожитків.

На відео видно, як кішка, падаючи, зазнає ударів від металевих конструкцій. Після приземлення кішка різко зміщається убік.

Запис викликав обурення користувачів - люди шоковані. Підлітків намагаються знайти, аби ті понесли відповідальність за свою жорстокість.

Відео не рекомендуємо для перегляду вагітним та людям із вразливою нервовою системою.

Пізніше у мережі з’явилося відео з вибаченням співучасника інциденту.

 

«Спільно із товаришем скинули кота. Мені дуже ніяково та соромно за ці дії. Першочергово хочу перед всіма вибачитися. Я дійсно каюся у вчиненому», - каже на відео хлопець.

Користувачка Facebook Ольга Іванова заявила, що помічник-консультант народного депутата Андріана Байло знайшла кішку, яку скинули. Вона вижила. Байло ж написала заяву до поліції.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що вироком Глобинського районного суду Полтавської області 8 листопада гр. Ш. визнаний винним і засуджений за ч. 3 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з твариною) до покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді