Новий управитель «Межигір’я»: АРМА продовжила конкурс, претендент один

12:05, 25 января 2019
Нове керівництво колишньої президентської резиденції оберуть до кінця лютого.
Новий управитель «Межигір’я»: АРМА продовжила конкурс, претендент один
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 25 січня, відбулась прес-конференція Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА), де, як раніше анонсувалось, мали назвати переможця конкурсу на управління колишньою резиденцією екс-президента України Віктора Януковича «Межигір’я».

Як повідомив на своїй сторінці на Facebook голова Громадської ради при АРМА Гліб Каневський, конкурс було вирішено продовжити до 28 лютого.

Представник агентства також повідомив, що на даний момент на управління колишньою президентською резиденцією претендує всього одна компанія — ТОВ «Атлант Девелоп». Також стало відомо, що взяти участь у конкурсі були запрошені такі компанії, як арт-завод «Платформа», «Експоцентр України» та «Квартал 95». Але жодна із цих фірм «Межигір’ям» не зацікавилась.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Оболонський районний суд Києва виніс вирок екс-президенту України Віктору Януковичу. Політика-втікача визнали винним у державній зраді та призначили покарання в вигляді 13 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Також ми повідомляли, що Швейцарія продовжила ще на рік замороження активів колишнього президента Януковича та людей із його оточення.

Окрім того, стало відомо, що все майно Януковича, яке знаходиться на території України, а також інших країн, може бути конфіскованим.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки