Безкоштовні юридичні послуги: прем’єр повідомив про перші успіхи

17:10, 13 февраля 2019
За словами Гройсмана, майже 15 млн українців отримали безкоштовні юридичні послуги
Безкоштовні юридичні послуги: прем’єр повідомив про перші успіхи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що політика уряду щодо запровадження постійної юридичної допомоги українцям дозволила майже 15 млн громадян отримати якісну юридичну підтримку. Про це він заявив під час представлення звіту роботи Кабінету міністрів за 2018 рік.

«Важлива програма юридичної підтримки. Аудиторія — майже 15 млн людей. У них є можливість отримати безкоштовну юридичну допомогу, — сказав Володимир Гройсман.Важлива ініціатива «Чужих дітей не буває». Сьогодні маємо сплачених 4,6 млрд грн на користь 555 тис. дітей».

Також голова уряду додав, результатом урядової політики щодо верховенства права і боротьби з корупцією стало також створення Вищого антикорупційного суду та ДБР, НАЗК та АРМА, впровадження ініціатив «Партнерство «Відкритий уряд».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що тривале просування ідеї реформи юридичної освіти, яка мала б стати частиною масштабної реформи освіти в цілому, поточного року нарешті має дійти до логічного завершення. На це дуже сподіваються її автори. Робоча група, що працює при Міністерстві освіти і науки, до складу якої входять посадовці Міністерства юстиції, представники академічної та професійної правничої спільноти та іноземні експерти, до початку весни має запропонувати загалу оновлений проект Концепції реформи.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва