Побили на спалили техніку: Миколаївщину сколихнув зухвалий напад бандитів

07:10, 15 февраля 2019
Кілька озброєних грабіжників проникли на підприємство і побили двох охоронців.
Побили на спалили техніку: Миколаївщину сколихнув зухвалий напад бандитів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вночі 14 лютого у селі Костянтинівка Вітовського району було скоєно підпал сільськогосподарської техніки. Про пожежу надійшло повідомлення до оперативно-координаційного центру головного управління ДСНС України у Миколаївській області, повідомляє прес-служба відомства.

О 03:16 до місця виклику були направлені відділення 16 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної охорони «Первомайське». По прибуттю вони з’ясували, що вогнем охоплені трактори John Deere 8530, Challеnger 865 C та Horsch Pronto 12 NT.  Причина цього — підпал.

О 03:46 пожежу на площі 25 кв. м локалізували, а о 04:03 ліквідували. До гасіння залучалися 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Обставини пригоди з’ясовували співробітники поліції. За словами керівника підприємства «Діонісій», на якому відбулась подія, Віталія Тарабріна, окрім підпалу сільгосптехніки, також було скоєно напад на місцевих охоронців. Чоловік розповів, що кілька озброєних грабіжників проникли на підприємство і побили двох охоронців. Спершу один охоронець вийшов на вулицю на гавкіт собак, де йому завдали удар прикладом зброї по голові. Другого охоронця побили і зв’язали біля сторожки. Також, за словами Тарабрина, постраждав працівник підприємства.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві невідомі спалили автомобіль депутата міської ради. Пожежники швидко ліквідували загоряння, але вогонь повністю знищив транспортний засіб.

Крім того, в Полтаві невідомі спалили шість автомобілів. За даним фактом почато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва