Представником адвокатури у ВККС обрано Олександра Дроздова

22:33, 15 февраля 2019
З’їзд адвокатів обрав представника у Вищу кваліфкомісію суддів.
Представником адвокатури у ВККС обрано Олександра Дроздова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

V з’їзд адвокатів України під час засідання, що проходило 15 лютого у Львівській області, обрав до Вищої кваліфікаційної комісії суддів Олександра Дроздова. За його кандидатуру проголосували 172 делегати із 177, які взяли участь у голосуванні. Кандидат Сергій Гаргач отримав 4 голоси.

Олександр Дроздов народився 23 вересня 1978 р. у Здолбунові Рівненської області. Закінчив з відзнакою Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. У 2011–2013 рр. — професор Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого». У 2012 р. був обраний секретарем Ради адвокатів Харківської області. З 2013-го — голова науково-консультативної ради при Національній асоціації адвокатів України. У 2015 р. був обраний головою Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. У 2016 р. його призначено першим проректором Вищої школи адвокатури й обрано президентом Спілки адвокатів України.

Лауреат Премії імені Ярослава Мудрого та кандидат юридичних наук.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що до Вищої ради правосуддя від адвокатури обрано Павла Гречківського та Олексія Маловацького.

Також повідомлялось, що з’їзд адвокатів України відбудеться 15 і 16 лютого. Документи на обрання до складу ВККС подали двоє кандидатів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей