Справа колишнього чиновника ГПУ: суд вивчає письмові докази

19:47, 18 февраля 2019
Колишній чиновник звинувачується у вчиненні декількох епізодів привласнення, заволодіння, розтрати чужого майна.
Справа колишнього чиновника ГПУ: суд вивчає письмові докази
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 18 лютого за участі прокурорів САП у приміщенні Подільського районного суду Києва відбулося чергове судове засідання у кримінальному провадженні про обвинувачення колишнього заступника начальника департаменту — начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України Дмитра Суса. Про це повідомляє прес-служба САП.

 «Під час сьогоднішнього судового розгляду колегією суддів продовжено дослідження письмових доказів сторони обвинувачення. Наступне засідання призначено на 17:00  26 лютого 2019 року», — йдеться у повідомленні.

У САП нагадали, що у травні 2018 року Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою скеровано до Подільського районного суду Києва обвинувальний акт про обвинувачення екс-керівника підрозділу Генпрокуратури Дмитра Суса у вчиненні декількох епізодів привласнення, заволодіння, розтрати чужого майна на загальну суму більш як 1,2 млн грн шляхом зловживання службовим становищем, а також в декларуванні недостовірних відомостей (ч. 3, 4, 5 ст. 191 та ст. 366-1 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати посади строком на три роки з конфіскацією майна. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення змінити запобіжний захід колишньому заступнику голови Генеральної прокуратури України з особливо важливих справ у сфері економіки Дмитру Сусу.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси