Бійці ЗСУ взяли в полон бойовика: є подробиці

23:05, 22 февраля 2019
У ході бою 4 російських окупантів ліквідували, а п’ятого учасника ДРГ взяли в полон.
Бійці ЗСУ взяли в полон бойовика: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бойовик, який потрапив у полон українських військових на передовій Донбасу, спершу заявляв, що просто працював на кухні, та виявилось, що на його руках багато крові українських військових.

Бійці ЗСУ, які 17 лютого взяли в полон бойовика «ЛНР», кажуть, що пішли в розвідку і несподівано помітили ворожу диверсійну групу, котра підбиралася до українських позицій — фактично ворожа ДРГ «нарвалась» на українську розвідгрупу. Поки ворог не помітив їх, бійці ЗСУ вирішили ліквідувати бойовиків. У ході бою чотирьох російських окупантів наші військові ліквідували, а п’ятого учасника ДРГ взяли в полон.

Полонений бойовик виявився 54-річним мешканцем Донбасу. Спершу він почав розповідати, що, мовляв, просто працював на кухні у бойовиків, до яких пішов через безгрошів’я. Однак українські військові і спецслужби знайшли в мережі відео, на якому командири «армії ЛНР» нагороджують цього бойовика за участь у боях. Відтак, очевидно, що на руках цього бойовика багато крові українських військових. З ним тепер розбираються українські спецслужби.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що українські військові завдали шкоди противнику, який намагався зробити вилазку до передових позицій ЗСУ.

Також на Донбасі під час бойових дій ліквідовано одного з бойовиків незаконних збройних формувань.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва