Моторошна знахідка: скелетований труп жінки знайшли у полі

08:00, 15 марта 2019
Слідчі встановили, що загибла особа – жінка віком близько 60 років, зростом 160-165 см, худорлявої статури.
Моторошна знахідка: скелетований труп жінки знайшли у полі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Кіровоградщині у полі неподалік села Іванівка Новоархангельського району 22 лютого виявили напівскелетований труп невідомої статі. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє портал «Стопкор».

До Новоархангельського ВП повідомлення про знахідку надійшло від голови сільської ради Іванівки. Тіло людини знайшли на одному з полів поблизу бригади, яка розташована біля села.

Згодом слідчі встановили, що загибла особа — жінка віком близько 60 років, зростом 160-165 см, худорлявої статури. Вона була одягнена в сірий светр, чорні гамаші, червоні панчохи.

Наразі для з’ясування причин смерті жінки в кримінальному провадженні призначили судово-медичну експертизу. Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві знайшли вбитим співробітника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого. Тіло вбитого знайшли вранці в районі Лук'янівки.

Крім того, ми повідомляли, що труп жінки знайшли під Києвом в селі Крушинка. Тіло 65-річної загиблої знаходилося в ставку біля вулиці Колгоспна. З водойми труп витягували рятувальники.

Також нам стало відомо, що у студентському парку Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара виявили труп чоловіка. Тіло лежало на сходинках біля самого входу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки