У Київському райсуді Одеси обвинуваченому намагались передати невідому речовину

20:59, 3 апреля 2019
Зловмисника відразу ж затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.
У Київському райсуді Одеси обвинуваченому намагались передати невідому речовину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 2 квітня в приміщенні Київського районного суду Одеси обвинуваченому намагались передати невідому речовину, передає прес-служба суду.

Зазначається, що інцидент відбувся наприкінці робочого дня. «Після одного із судових засідань обвинувачених у скоєнні грабежу супроводжували військовослужбовці Національної гвардії України до конвойного приміщення. У цей момент вони помітили, що один із відвідувачів намагався передати обвинуваченому декілька згортків із порошкоподібною речовиною (схожою на наркотичну). Чоловіка відразу ж затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу», — йдеться у повідомленні суду.

Наразі за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Харкові керівник медичного закладу, який розташований на проспекті Московському, маючи медичну кваліфікацію лікаря-нарколога, створив злочинну схему незаконної видачі спеціальних рецептурних бланків на наркотичні лікарські засоби з метою отримання прибутку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді