Корупція в оборонці: Ситника та Холодницького запросили на засідання комітету Ради

17:05, 9 апреля 2019
У засіданні комітету також візьме участь головний військовий прокурор Анатолій Матіос.
Корупція в оборонці: Ситника та Холодницького запросили на засідання комітету Ради
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні парламентського Комітету законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький 10 квітня о 15:00 доповідатимуть з приводу фактів корупції в Укроборонпромі та діяльності антикорупційних органів в протидії кримінальним корупційним правопорушенням. Також у засіданні комітету візьме участь головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Про це повідомив у Facebook народний депутат Ігор Мосійчук.

«Я особисто ініціював запрошення Ситника й Холодницького. Сподіваюсь, антикорупціонери не ховатимуться і прибудуть на засідання особисто, а не відправлять замість себе заступників. Питання у мене вже готові. Хоча не уявляю, що Ситник і Холодницький зможуть мені на них відповісти і чим виправдають абсолютну бездіяльність своїх відомств.

Це треба бачити і чути. Тож закликаю не лише ЗМІ, а й громадськість приділити увагу завтрашньому засіданню, яке, скоріш за все, стане черговим гвіздком у домовину корупції, яка буйним цвітом розквітла у самих антикорупційних органах», — написав нардеп.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кабмін дозволив використовувати «детектори брехні» для перевірки керівництва Укроборонпрому і інших підприємств, в яких частка держави перевищує 50%

Крім того, ми писали, що Холодницький розповів про хід розслідування корупційних справ в оборонній сфері. Він заявив, що прокуратура заслухала всі виробництва, з них близько 15 знаходяться у детективів НАБУ.

Також нам стало відомо, що Порошенко підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва