Вбивство фермера під Києвом: копи озвучили нові подробиці

23:45, 16 апреля 2019
Правоохоронці нарахували сім вогнепальних поранень на тілі загиблого.
Вбивство фермера під Києвом: копи озвучили нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Опівночі 15 квітня у Фастові Київської області розстріляли фермера. Ним виявився місцевий депутата та голова ФГ «Тризуб» Олег Коломієць. Чоловіка вбили на порозі його будинку. Одна з версій слідства — вбивство на замовлення, повідомляє ТСН.

Коли фермер прямував додому, його зустрів невідомий. Між чоловіками виникла сварка, у результаті якої О. Коломійця розстріляли. Правоохоронці нарахували на тілі загиблого сім вогнепальних поранень. Близькі кажуть, що він устиг відчинити хвіртку, але додому не зайшов.

За словами дружини, він завжди повертався пізно. Того вечора вона вкладала дітей спати і побачила, як приїхала швидка допомога. Хто викликав поліцію та швидку, вона не знає. Про смерть чоловіка на порозі власного дому дізналася від правоохоронців. Каже, що йому погрожували.

Олег Коломієць — відомий на Фастівщині фермер. Зокрема, його прізвище стало гучним після конфлікту на соняшниковому полі в жовтні минулого року. «Він боровся за державну землю, а його називали рейдером», — розповідає син загиблого Ігор. Тепер саме він продовжуватиме батьківську справу. Каже, що двадцять років обробляли землю, а коли восени прийшли збирати врожай, виявилося, що поле більше не їхнє, а конкурентів. За його словами, батько збирався відновити справедливість в суді найближчим часом.

«Ми повинні знайти і встановити особу, яка скоїла і, можливо, навіть замовила це вбивство. Він неодноразово був у суперечливих конфліктах, які виникали в аграрному секторі. Можливо, хтось із конкурентів, можливо, хтось із його колег міг це скоїти», — повідомив речник поліції Київщини Микола Жукович.

Вдова О. Коломійця каже, що погрожували і родині. Саме тому вона планує просити про поліцейську охорону.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що тіло чоловіка, на якому фахівці виявили кілька отворів від куль, направлено для проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину, розглядаються різні версії.

Крім того, на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде