Під Києвом розстріляли власника фермерського господарства: є подробиці

01:00, 16 апреля 2019
Тіло чоловіка, на якому фахівці виявили кілька отворів від куль, направлено для проведення судово-медичної експертизи.
Під Києвом розстріляли власника фермерського господарства: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Фастові 14 квітня близько опівночі знайшли вбитим 42-річного місцевого жителя, голову одного з фермерських господарств. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі Київської області.

«Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявили вчора опівночі в місті Фастів. На місці події працювали керівництво головного управління поліції Київської області, працівники прокуратури області, слідчо-оперативна група Фастівського відділу поліції, криміналістична лабораторія, кінологи. Під час огляду місця злочину поліцейські виявили і вилучили речові докази» йдеться у повідомленні.

Тіло чоловіка, на якому фахівці виявили кілька отворів від куль, направлено для проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює осіб, причетних до злочину, розглядаються різні версії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив власну 75-річну бабусю.

Крім того, ми писали, що під Києвом у селі Калинівка стався замах на вбивство: чоловік під час сварки з товаришем порізав йому горло.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді