На Харківщині чоловік вбив рідного сина, а потім застрелився

20:03, 2 июня 2019
Після скоєння злочину чоловік пішов до кімнати та застрелився з обрізу.
На Харківщині чоловік вбив рідного сина, а потім застрелився
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харківській області 61-річний чоловік застрелив свого рідного сина, а потім скоїв самогубство. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП.

Трагедія сталась близько 15:00 в неділю, 2 червня.  До поліції звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що почула постріли в одному з приватних домоволодінь у місті Чугуїв.

Поліцейські встановили, що 61-річний чоловік здійснив постріл із гладкоствольної рушниці у голову своєму 36-річному сину. Після скоєння злочину чоловік пішов до кімнати та застрелився з обрізу. За попередньою інформацією, зловмисник був у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "самогубство" КК України. Поліцейські з'ясовують усі обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Коломиї адвокат застрелив дружину з обрізу й застрелився сам.

Також в Комунарському районі Запоріжжя чоловік наніс смертельні тілесні ушкодження дружині, після чого скоїв самогубство. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду