Голлівудська погоня у Черкасах: п'яний водій влаштував перегони з копами

05:00, 5 июня 2019
На черкащанина склали три протоколи, автівку доставили на арештмайданчик.
Голлівудська погоня у Черкасах: п'яний водій влаштував перегони з копами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з супермаркетів п’яний чоловік затарився алкоголем, сів за кермо Jeep та поїхав у невідомому напрямку. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкаської області.

Заявниця надала детальний опис автомобіля та показала, у який бік поїхав порушник. Машину помітили по вулиці Козацькій. Її водій, помітивши патрульних, не зупинився на їх вимогу та почав утікати, порушуючи правила дорожного руху.

Вказано, що порушника зупинили у дворі по вулиці Надпільна. На момент пригоди у салоні автівки перебували пасажири, які відразу втекли. Водій також намагався накивати п’ятами, проте був затриманий. Під час спілкування він нецензурно висловлювався у бік поліції та інших громадян, що відпочивали у дворі з дітьми.

Алкотестер встановив, що в організмі чоловіка 3,38 проміле алкоголю, що у 17 разів перевищує допустиму норму. На черкащанина склали три протоколи, автівку доставили на арештмайданчик.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві копи зі стріляниною зупинили порушника. Чоловіка зупинили через створення ним аварійних ситуацій. 

Також ми повідомляли, що поліція в Києві ловила зухвалого автокрадія.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва