Порошенко відреагував на перший закордонний візит Зеленського до Брюсселя

20:10, 6 июня 2019
Прес-секретар Петра Порошенка звинуватив Володимира Зеленського у плагіаті.
Порошенко відреагував на перший закордонний візит Зеленського до Брюсселя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колишній президент України Петро Порошенко прокоментував перший закордонний візит до Брюсселя чинного глави держави Володимира Зеленського 4-5 червня і його заяву після спілкування з високопосадовцями ЄС і НАТО. Про це він сказав під час брифінгу сьогодні в Києві.

"Щодо нещодавнього візиту президента Зеленського в Брюссель. Перш за все – я вітаю, що цей візит відбувся і ця поїздка відбулася саме в Брюссель. Друга позиція – на переговорах була чітко вказана, я повністю поділяю цю фразу, абсолютна необхідність співпраці з НАТО. І це абсолютно серйозно, це не тролінг. Не треба використовувати плагіат або не плагіат... По-перше, я підкреслюю, що ці слова народилися в моєму офісі, але, по-друге, я дуже ціную, що Україна говорить однією мовою і щодо інтеграції в НАТО, і щодо інтеграції в ЄС", - сказав Порошенко.

Він також висловив думку, що запланований на 8 липня саміт Україна-ЄС треба провести не в Києві, а в Харкові, Дніпрі або Одесі.

"Щоб керівництво ЄС на власні очі переконалося в рівні підтримки євроінтеграції", – додав Порошенко.

Нагадаємо, що прес-секретар Петра Порошенка звинуватив Володимира Зеленського у плагіаті і каже, що той поцупив частину промови екс-глави держави.

"Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі", – сказав сьогодні Зеленський на зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском.

Так само висловлювався Порошенко, виступаючи 31 травня на першому з'їзді партії "Європейська Солідарність".

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Президент Володимир Зеленський подав до ВР законопроект про відновлення покарання за незаконне збагачення.

Також ми писали, що Рада ігнорує законопроект Зеленського про незаконне збагачення. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва