Зухвалий напад на копів під Запоріжжям: перші подробиці

10:23, 23 июня 2019
Поліцейські отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей та внутрішніх органів.
Зухвалий напад на копів під Запоріжжям: перші подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двоє копів зробили зауваження хлопцеві, який викинув пляшку на дорогу. Він покликав на допомогу агресивно налаштованих молодиків - разом і побили поліцейських. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції.

Це сталося 19 червня в місті Васильківка Запорізької області. Внаслідок інциденту постраждали 26-річний старший дільничний офіцер поліції та 27-річний старший слідчий поліції Василівського ВП ГУНП у Запорізькій області.

«Повертаючись після служби додому, вони зробили зауваження парубкові, який викинув на дорогу скляну пляшку. У відповідь юнак почав нецензурно висловлюватися, а коли поліцейські представилися - почав поводитися ще зухваліше. Більш того, хлопець покликав до себе групу агресивно налаштованих осіб», - йдеться у повідомленні.

У результаті розбійного нападу поліцейські отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепу та обличчя, травми очей та внутрішніх органів. Також нападники відібрали у правоохоронців особисті речі - службові посвідчення, кошти, документи.

По гарячих слідах силовики встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів – місцеві мешканці 1994 та 2003 років народження.

Слідчі поліції заочно оголосили їм підозри у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук. Було отримано і дозвіл суду на затримання.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Одещині поліцейський жорстоко побив чоловіка кийком. При цьому колеги патрульного закликали його припинити протиправні дії, однак на їхні поради він ніяк не реагував.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду