ЗНО в магістратуру: оприлюднили правильні відповіді на тест із права

11:10, 8 июля 2019
Учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту.
ЗНО в магістратуру: оприлюднили правильні відповіді на тест із права
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Опубліковані правильні відповіді на завдання тестів єдиного фахового вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК). Про це йдеться на профільному сайті osvita.ua

Учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту. Відповіді на тести можна знайти за посиланням.

Так, усі завдання оцінюються в 0 або 1 бал: 1 бал — за правильну відповідь; 0 балів — якщо правильної відповіді не надано, або вказано більше однієї відповіді.

Відомо, що на тесті з права максимально можна набрати 100 балів, а на тесті із загальних навчальних правничих компетентностей — 30 балів.

Офіційне оголошення результатів ЄФВВ з права відбудеться не пізніше ніж через 14 днів після проведення тестування.

При оголошенні офіційних результатів єдиного фахового вступного випробування з права будуть оприлюднені дві таблиці переведення тестових балів у шакалу від 100 до 200 балів для тесту з права та тесту загальних навчальних правничих компетентностей.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, яким був вступ у магістратуру з права в 2019 році. Вступ у магістратуру з права здійснюється на основі Єдиного фахового вступного випробування та Єдиного вступного іспиту з іноземної мови.

Також Міністерство освіти України змінило правила Зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році. Результати ЗНО тепер підуть в атестат замість Державної підсумкової атестації, а саме — тестування також будуть проходити дев'ятикласники і студенти коледжів.

Крім того, Міністерство освіти і науки підготувало відповіді на найпоширеніші запитання щодо вступної кампанії у виші 2019 року. Вони були опубліковані на сайті МОН у розділі «Вступна кампанія 2019».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України