Звільнили начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховерю

13:35, 29 июля 2019
Виконувати його обов’язки буде Артем Васицький.
Звільнили начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховерю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Наказом глави Нацполіції Сергія Князєва за погодженням з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим звільнено із займаної посади начальника Головного управління в Дніпропетровській області Віталія Глуховерю. Наразі виконуючим обов’язки керівника поліції Дніпропетровщини призначено Артема Васицького. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Згідно з наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у суботу, 27 липня, було розпочато службове розслідування за фактом подій, що мали місце у Дніпрі. Висновки службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань. Нацполіція надає допомогу та всебічно сприяє розслідуванню.

Сьогодні керівник поліції Дніпропетровщини звернувся з рапортом до голови Нацполіції про звільнення із займаної посади. Його рапорт було задоволено.

Глава Нацполіції призначив виконувачем обов’язків керівника поліції в Дніпропетровській області Артема Васицького. Він обіймає посаду заступника начальника Головного управління — начальника кримінальної поліції. На цій посаді 42-річний полковник поліції служить з 2017 року. До цього проходив службу у підрозділах карного розшуку на прифронтовій Донеччині. Має 23 роки досвіду оперативної роботи.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Президент України Володимир Зеленський вимагав звільнення В. Глуховері після скандалу з КОРДом і затриманням патрульних, які зупинили його автомобіль.

Також ми писали, як відреагував на ситуацію з КОРДом Глуховеря.

Крім цього, відомо, що екс-очільника одеської поліції підозрюють у заволодінні чужим майном.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду