Зеленський взяв участь у відкритті ІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму

11:35, 23 августа 2019
Форум «Там, де ми — там Україна» розпочав роботу у столиці.
Зеленський взяв участь у відкритті ІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у Другому Міжнародному ветеранському та волонтерському форумі «Там, де ми  там Україна», який 23 серпня розпочав роботу у Києві. Про це повідомляє прес-служба Офісу Президента.

«Наша держава і незалежність існує завдяки вам. Те, що ви зробили для України, для незалежності України, для захисту нашого суверенітету  це просто безцінно»,  заявив Президент.

Урочисте відкриття форуму розпочалося з виконання гімну України. Акапельно його заспівала Каріна Ридзанич — донька десантника 81-ї аеромобільної бригади старшини Максима Ридзанича, що останнім зі своєю групою виходив з Донецького аеропорту 24 січня 2015 року. Загинув 20 березня того ж року неподалік від Донецького летовища. Нагороджений орденом «За мужність».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що 22 серпня, Президент України Володимир Зеленський підписав три укази про присвоєння почесних найменувань військовим частинам Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Збройних Сил України.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду