Обікрав школу: копи затримали столичного злодія

12:04, 24 сентября 2019
Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.
Обікрав школу: копи затримали столичного злодія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві поліція затримала зловмисника, який викрав зі школи ноутбук, котрий потім здав у ломбард, передає прес-служба столичної поліції.

Інцидент стався в Оболонському районі. Поліцейські переглянули відеозаписи з камер спостереження та опитали співробітників школи. Їм повідомили, що у п’ятницю комп’ютерна техніка знаходилась у класі, а у понеділок вранці її не виявили. Під підозру потрапив один із працівників, який виходив із будівлі з пакетом у руках.

«Зловмисником виявився охоронець навчального закладу. Чоловік зізнався, що йому потрібні були гроші, тому він дістав ключі від кабінету та вкрав ноутбук. Після цього здав його у ломбард», — розповів начальник ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко.

Ще одна співробітниця школи повідомила, що кількома днями раніше у неї зникло близько 4000 гривень. У цій крадіжці охоронець також зізнався та пообіцяв компенсувати шкоду. Адміністрація закладу звільнила чоловіка з місця роботи та написала заяву до поліції.

Тепер зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вінницький міськсуд розглянув клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання депутата облради, який підозрюється у розтраті бюджетних коштів. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Лідія Ізовітова
    Лідія Ізовітова
    голова Національної асоціації адвокатів України
  • Олег Коліуш
    Олег Коліуш
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, суддя Вищого антикорупційного суду
  • Олександр Дзюба
    Олександр Дзюба
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва