Цирк без тварин: у Кабміні ухвалили рішення

10:59, 9 октября 2019
Наразі в Україні діє 7 державних цирків.
Цирк без тварин: у Кабміні ухвалили рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Міністерстві культури ухвалили рішення припинити придбання нових тварин для держцирків, а також створити робочу групу, метою якої буде розроблення плану виведення тварин із державних цирків. Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі з міністром культури Володимиром Бородянським. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив засновник руху UAnimals Олександр Тодорчук.

За його словами, наразі в Україні діє 7 державних цирків, які фінансуються з бюджету: у Києві, Львові, Харкові, Кривому Розі, Дніпрі, Запоріжжі та Одесі.

 «Вони залишаються епіцентром циркової експлуатації», — зазначив зоозахисник. 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» вже писала, що Верховний Суд визнав законним наказ Мінекології, яким лося внесено до Червоної книги.

Додамо, колегія суддів 7ААС залишила без задоволення апеляційну скаргу ТОВ на рішення Житомирського окружного адміністративного суду у справі за адміністративним позовом Державної екологічної інспекції Поліського округу до ТОВ, третя особа, без самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача — громадська організація «Стоп корупції», про застосування заходів реагування.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України