Несплата акцизу підприємством на 1,6 млн гривень: ДБР перевіряє податківців

20:05, 9 ноября 2019
При перевірці виробника тютюнової продукції працівники ДФС не помітили ухилення від сплати акцизного податку на суму 1 мільйон 637 тисяч гривень.
Несплата акцизу підприємством на 1,6 млн гривень: ДБР перевіряє податківців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) розслідують кримінальне виробництво за фактом можливого зловживання службовим становищем посадовими особами Державної фіскальної служби (ДФС) в Дніпропетровській області. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Повідомляється, що дії податківців призвели до ухилення від сплати підприємством акцизного податку на суму 1,637 млн гривень. За попередньою інформацією при перевірці виробника тютюнової продукції працівники податкової не помітили ухилення від сплати акцизного податку на суму 1 мільйон 637 тисяч гривень.

У зв’язку з цим відбулися обшуки в приміщеннях Головного управління ДФС в Дніпропетровській області та за місцем ведення господарської діяльності підприємства. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура.

Кваліфікація кримінального провадження: зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу).

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДБР оголосило підозри п’яти посадовцям Міністерства оборони

Крім того, ми писали, що працівники митниці завдали збитків держбюджету.  

Також відомо, що нардепу, який завдав збитків державі у понад 80 млн грн, повідомлено про підозру.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді