НАЗК розпочало перевірку звітів політичних партій за ІІІ квартал

11:29, 20 ноября 2019
У відомстві зазначили, що у перші два квартали було складено 267 та 269 висновків відповідно.
НАЗК розпочало перевірку звітів політичних партій за ІІІ квартал
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку 266 (станом на 19 листопада) звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за ІІІ квартал 2019 року. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Нагадаємо, що відповідно до частини чотирнадцятої статті 17 Закону України «Про політичні партії в Україні» аналіз звіту політичної партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, підготовка і затвердження висновку за результатами такого аналізу здійснюються Національним агентством з питань запобігання корупції у строк, що не перевищує двох місяців з дня його надходження.

За результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за І та ІІ квартали 2019 року було складено 267 та 269 висновків відповідно.

Національне агентство нагадує керівникам політичних партій про адміністративну та кримінальну відповідальність, передбачену за порушення встановленого порядку або строків подання звітів політичних партій, подання завідомо недостовірних відомостей у звітах політичних партій, порушення порядку надання або отримання внесків, порушення порядку надання або отримання державного фінансування статутної діяльності політичних партій.

Всі звіти політичних партій оприлюднені на офіційному веб-сайті Національного агентства.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) подало на державну реєстрацію до Міністерства юстиції спільний наказ НАЗК та Національного антикорупційного бюро України щодо Порядку доступу НАБУ до Реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду