Комісія з питань вищого корпусу держслужби проводить засідання

10:00, 27 ноября 2019
Комісія розгляне низку важливих питань.
Комісія з питань вищого корпусу держслужби проводить засідання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В середу, 27 листопада, о 10:00 Комісія з питань вищого корпусу державної служби проводить засідання. Про це повідомляється на сайті Кабміну.

Проектом порядку денного передбачено розгляд наступних питань:

  1. Затвердження ситуаційного завдання (письмового) для кандидатів на посаду державного секретаря Міністерства енергетики і захисту довкілля.
  2. Затвердження переліку кандидатів на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля, які допущені до етапу розв’язання ситуаційного завдання.
  3. Оголошення письмового ситуаційного завдання кандидатам на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і захисту довкілля.
  4. Розв’язання письмового ситуаційного завдання кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  5. Перевірка розв’язання письмового ситуаційного завдання кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  6. Оголошення результатів виконання письмового ситуаційного завдання кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  7. Оголошення усного ситуаційного завдання кандидатам на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і захисту довкілля.
  8. Розв’язання усного ситуаційного завдання кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  9. Перевірка розв’язання усного ситуаційного завдання кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  10. Оголошення результатів виконання усного ситуаційного завдання кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  11. Проведення співбесіди з кандидатами на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля.
  12. Визначення кандидатур на зайняття посади державного секретаря Міністерства енергетики і охорони довкілля, які набрали найбільшу кількість балів відповідно до загального рейтингу кандидатів, для внесення пропозицій суб’єкту призначення.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя внесла зміни до Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя.

Також ВРП внесла зміни до Положення про Комісію з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва