Конференція «Захист прав людини через суддівську освіту», трансляція

10:23, 10 декабря 2019
В Києві проходить Міжнародна регіональна конференція високого рівня «Захист прав людини через суддівську освіту: кращі практики та удосконалення стандартів».
Конференція «Захист прав людини через суддівську освіту», трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За ініціативи Національної школи суддів України, підтриманої Радою Європи, 9-10 грудня 2019 року в місті Києві проходить Міжнародна регіональна конференція високого рівня «Захист прав людини через суддівську освіту: кращі практики та удосконалення стандартів». Про це повідомляє прес-служба НШСУ.

Метою конференції є обмін досвідом та кращими практиками підготовки суддів та кандидатів на посаду судді у навчальних закладах суддівської освіти різних країн, включаючи як організаційні, так і змістовні компоненти. Під час конференції передбачається широка професійна дискусія стосовно шляхів і методів покращення системи суддівської освіти з урахуванням напрацювань різних країн. Підсумком конференції буде прийняття Київських рекомендацій з вдосконалення суддівської освіти щодо захисту прав людини через практику Європейського суду з прав людини.

Участь у конференції беруть представники 15 суддівських шкіл із Західної та Східної Європи, представники Генерального Директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи, експерти Ради Європи та її інституцій, судді-викладачі, науковці.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві пройшов форум щодо виконання рішень національних судів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва