Загадкова смерть далекобійників у Миколаєві: стали відомі причини трагедії

18:10, 17 декабря 2019
Смерть настала не внаслідок отруєння, як припускали спочатку, а через велику дозу випитого спиртного.
Загадкова смерть далекобійників у Миколаєві: стали відомі причини трагедії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Трагічний інцидент стався у Миколаєві ввечері 14 грудня. Біля придорожнього кафе по вулиці Одеське Шосе померли два далекобійники, про що повідомила прес-служба поліції.

Як стало відомо, біля кафе знайшли тіла двох далекобійників, а ще трьох було госпіталізовано.

Експертиза встановила, що смерть настала не внаслідок отруєння, як припускали на початку, а через велику дозу випитого спиртного.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що чоловіки вживали їжу та алкоголь у придорожніх кафе. Зразки їжі та алкоголю були передані на експертизу. Також поліція звернулась до Держпродспоживслужби для перевірки вказаних закладів. За результатами проведеної судової медичної експертизи тіл померлих, у їхній крові було приблизно по 3,5 проміле алкоголю у кожного, це критична доза. За висновками експертизи на вміст отруйних речовин у біоматеріалах померлих було встановлено, що ані метилових, ані інших сурогатних речовин не виявлено», — йдеться у повідомленні.

За фактом смерті двох людей, як того вимагає процедура у подібних випадках, зареєстроване кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 ККУ, додали правоохоронці.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Миколаєві загадково померли далекобійники. Перед цим загиблі та постраждалі вживали їжу та спиртні напої у придорожньому кафе.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва