У рівненському суді чоловік хотів перерізати собі вени: є подробиці

11:59, 11 января 2020
Правопорушника вдалося переконати віддати лезо бритви і припинити вчиняти протиправні дії.
У рівненському суді чоловік хотів перерізати собі вени: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Рівному співробітники Служби судової охорони запобігли самотравмуванню підсудного та припинили прояви неповаги до суду, передає прес-служба ССО.

«Під час судового засідання в Рівненському районному суді 10 січня підсудний, який підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, почав голосно та нецензурно висловлюватися на адресу головуючого судді.

Після численних зауважень, на які порушник не реагував, суддя вимушений був призупинити судове засідання та викликав до зали співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Рівненської області.

Продовжуючи вчиняти неповагу до суду, підсудний дістав одноразовий станок для гоління, вилучив з нього лезо й почав погрожувати перерізати собі вени. Аби не провокувати підсудного на більш радикальні дії, співробітники Служби судової охорони спільно з нарядом поліції, який здійснював його доставку до суду зі слідчого ізолятора, вступили з ним у перемовини», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що командиру взводу підрозділу охорони Територіального управління Служби у Рівненській області старшому лейтенанту Служби судової охорони Юрію Музиці вдалося переконати правопорушника віддати лезо і припинити вчиняти протиправні дії.

Коли підсудний заспокоївся і віддав лезо, його було перевірено на наявність інших заборонених речей, після чого судовий розгляд продовжився.

Тепер окрім покарання за вже скоєні злочини чоловік нестиме ще й адміністративну відповідальність за прояв неповаги до суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що теруправління Служби судової охорони підбили підсумки діяльності за 2019 рік.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва