Сергій Верланов відсторонив все керівництво податкової служби в Одеській області

09:05, 14 января 2020
Сергій Верланов призначив перевірку керівного складу центрального апарату ДПС.
Сергій Верланов відсторонив все керівництво податкової служби в Одеській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одеській області відсторонено все керівництво Державної податкової служби. Про це 13 січня заявив керівник ДПС України Сергій Верланов в Facebook.

«Почуте і побачене є неприпустимим. Будь-які прояви корупції та зловживань у лавах податкової будуть викорінені», — зазначив Верланов.

Також призначено перевірку. Як стверджує керівник ДПС, рішення було прийнято після того, як детективи Національного антикорупційного бюро України викрили в.о. начальника управління Державної податкової служби на пропозиції хабара в розмірі 25 тисяч доларів. Хабар пропонувався главі структурного підрозділу регіональної прокуратури.

Також Верланов призначив перевірку керівного складу центрального апарату ДПС і територіальних органів ДПС на предмет корупції.

«Гарантую НАБУ та іншим правоохоронним органам повне співробітництво та буду вдячний за інформацію, яка дозволить ДПС очистити свої лави від нечесних та корумпованих співробітників», — підсумував Верланов.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державна податкова служба зменшила кількість позапланових перевірок майже на третину та більше сконцентрувалась на ризикових платниках.

Крім того, Державна податкова служба України повідомила, що завдяки системі автоматичного моніторингу було скорочено частку зупинених податкових накладних. Очільник податкової Сергій Верланов заявив, що вдосконалення системи автоматичного моніторингу дозволяє підвищувати її якість і точність.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду