Суд арештував майно миколаївського суднобудівного заводу

15:27, 14 января 2020
Офіс Генерального прокурора веде кримінальне провадження за фактом банкротства заводу «Океан».
Суд арештував майно миколаївського суднобудівного заводу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Печерський районний суд м. Києва арештував майно ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан». Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

Зокрема, прокурори ОГП здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом доведення до банкрутства та незаконного заволодіння майном заводу «Океан».

«З метою збереження майна цього стратегічного для держави підприємства і запобігання подальшим спробам його незаконного відчуження за клопотанням прокурора Печерським районним судом м. Києва 13 січня 2020 року  у кримінальному провадженні накладено арешт на весь цілісний майновий комплекс публічного акціонерного товариства «Миколаївський суднобудівний завод «Океан»», — сказано у повідомленні.

Тим часом прокуратурою вживаються заходи, спрямовані на притягнення до кримінальної відповідальності всіх осіб, які брали участь у протиправних діях щодо штучного доведення до банкрутства і незаконних оборудок з майном підприємства.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про правову позицію КГС ВС щодо закриття провадження у справах про банкрутство. 

Також ми писали, що ОГП оскаржить реструктуризацію боргу компанії «Богдан Моторс» перед  Укрексімбанком. 

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва