Конкурс на посади заступників директора ДБР: голова внутрішньої комісії зробила заяву

17:04, 16 января 2020
Оголошення переможців конкурсу відбудеться після їх призначення директором ДБР.
Конкурс на посади заступників директора ДБР: голова внутрішньої комісії зробила заяву
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Завершився конкурс на зайняття посад першого заступника та заступників директора ДБР, який був оголошений 28 грудня 2019 року. Загалом на участь у відборі було подано 14 пакетів документів кандидатів на зайняття посади першого заступника директора ДБР та 24 пакети документів кандидатів на посади заступників директора. Після опрацювання документів до участі у конкурсі було допущено 5 кандидатів на посаду першого заступника директора ДБР та 6 кандидатів на посади заступників. Про це заявила голова внутрішньої комісії з проведення відкритого конкурсу Оксана Капліна.

«Члени комісії, перш за все, оцінювали фахові компетенції кандидатів на посади, їх доброчесність. А також, головне — здатність вирішувати найважливіші питання, які постали перед Державним бюро розслідувань в умовах реформування правової системи України та розслідувати ті злочини, які вчинені в державі, і відповідно до статті 216 Кримінального процесуального кодексу належать до підслідності Державного бюро розслідувань. За результатами голосування комісія визначилась, кого саме з кандидатів можна рекомендувати для призначення першим заступником Директора Державного бюро розслідувань та заступником Директора ДБР. Одна посада залишилась вакантною оскільки переможця на неї не було обрано», — розповіла Оксана Капліна.

Оголошення переможців відбудеться після їх призначення директором ДБР за результатами проходження ними спеціальної перевірки. 

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що 27 грудня Президент призначив Ірину Венедіктову на посаду виконуючої обов’язки глави ДБР.

Раніше ми писали, що Верховна Рада України на пленарному засіданні достроково припинила повноваження народного депутата Ірини Венедіктової.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді