Оголошено конкурс щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги

10:46, 20 января 2020
Прийом документів для участі у конкурсі триває з 20 січня 2020 року до 14 лютого 2020 року.
Оголошено конкурс щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 24 грудня 2019 року № 4192/5 оголошується конкурс щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги (далі – конкурс). Про це повідомляє Мінстерство юстиції.

Організацію та проведення конкурсу здійснює комісія щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги (далі – комісія).

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

1) письмову заяву про участь у конкурсі за встановленою формою;

2) копію документа, що посвідчує особу;

3) копію (копії) документа (документів) про освіту;

4) мотиваційний лист, у якому особа викладає свої мотиви бути членом Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги, своє бачення забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері надання БПД, незалежності та прозорості управління системою надання БПД (обсягом до 500 слів);

5) резюме за встановленою формою.

За результатами перевірки документів, поданих кандидатами, на відповідність вимогам до освіти та досвіду роботи, а також наявності та правильності заповнення усіх документів, комісія приймає рішення про допуск або недопуск кандидата до наступного етапу конкурсу.

У разі недостатності документів, що підтверджують відповідність кандидата вимогам щодо освіти та/або досвіду роботи, комісія може прийняти рішення про подання кандидатом за його згодою додаткових документів (зокрема копії трудової книжки тощо).

Прийом документів для участі у конкурсі триває з 20 січня 2020 року до 14 лютого 2020 року 23 год 59 хв.

Кандидати, документи яких подані після закінчення встановленого строку прийому, не допускатимуться до участі у конкурсі.

Особи, які обираються до складу Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги, повинні:

  • мати бездоганну ділову репутацію;
  • мати підтверджений досвід роботи не менше п’яти років у сфері захисту прав людини, правосуддя та/або підтримки розвитку системи надання БПД, або роботи з людьми з особливими потребами, малозабезпеченими особами, іншими вразливими категоріями, або фінансового та економічного аналізу, розроблення системи бюджетування, або у IT-сфері, або публічної служби;
  • мати вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня за однією із галузей знань, зокрема «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Соціальна робота», «Інформаційні технології», «Соціальні та поведінкові науки», «Право», «Міжнародні відносини», «Гуманітарні науки»;
  • мати відповідні компененціі, визначені Міністерством юстиції.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про конкурс на посаду судді КСУ.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва