Вбивство адвоката Юрія Ігнатенка: є нові деталі

15:31, 23 января 2020
Київський апеляційний суд звернув увагу на деякі нюанси.
Вбивство адвоката Юрія Ігнатенка: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З огляду на підвищений суспільний інтерес з боку громадськості до розгляду колегією суддів Київського апеляційного суду апеляційних скарг захисників на ухвалу Броварського міськрайонного суду Київської області від 25 листопада 2019 року про продовження обвинуваченим С., Г., Ц., К. строку тримання під вартою у справі про вбивство адвоката Юрія Ігнатенка, а також у відповідь на деякі висловлювання до оголошення повного тексту судового рішення, Київський апеляційний суд звернув увагу на наступне.

«Колегією суддів ухвала Броварського міськрайонного суду Київської області від 25 листопада 2019 року визнана такою, що постановлена незаконним складом суду, що є безумовною підставою для скасування судового рішення, а тому, у зв’язку з її скасуванням, обвинувачених С., Г., Ц., К. було звільнено з-під варти в залі суду.

З повним текстом судового рішення, у якому викладені мотиви його прийняття, можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням», — йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 9 травня у селі Шипинки, що поблизу Копайгорода Барського району, сталося вбивство. Зранку місцеві мешканці знайшли мертвими подружжя підприємців.

Крім того, під Києвом жорстоко вбили чоловіка.

Додамо, що Київська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно 36-річного раніше судимого чоловіка, який три роки переховувався від слідства після вбивства людини.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Лариса Рогач
    Лариса Рогач
    голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду
  • Віктор Валюх
    Віктор Валюх
    голова Волинського окружного адміністративного суду
  • Олена Білоконь
    Олена Білоконь
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Євген Синельников
    Євген Синельников
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді