Український додаток «Дія» обігнав «TikTok» за кількістю завантажень

11:23, 10 февраля 2020
Додаток випереджає такі соціальні мережі та месенджери, як Tik-Tok, Telegram, YouTube, Viber, Instagram, Facebook та WhatsApp.
Український додаток «Дія» обігнав «TikTok» за кількістю завантажень
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Із моменту презентації додатку «Дія» (держава у смартфоні) його завантажило понад 1 мільйон українців. Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці у Facebook.

Так, майже половина українців у додатку отримали водійські посвідчення онлайн.

«1 047 403 завантажень в «Дії» за 4 доби. Продовжуємо триматися на перших позиціях завантажень українських App Store та Play Market», — написав Федоров.

За його словами, додаток випереджає такі соціальні мережі та месенджери, як Tik-Tok, Telegram, YouTube, Viber, Instagram, Facebook та WhatsApp.

«Статистика: 1 047 403 унікальних користувачів — ті, хто завантажили «Дію» без проходження авторизації, 870 094 авторизованих користувачів — ті, хто авторизувалися через банки. Серед унікальних: 646 141 користувачів Android, 398 160 користувачів iOS, 869 964 запитів на отримання прав, 463 552 виданих прав», — написав Федоров.

Також він повідомив, що надійшло 869 396 запитів на отримання техпаспорту, а 378 339 користувачів додатку його отримали.

Нагадаємо, як писала «Судово-юридична газета», у Мінцифри повідомили важливі деталі щодо додатку «Дія».

Також ми писали, як користуватися паспортом у смартфоні. 

Додамо, Міністерство цифрової трансформації найближчим часом має намір запустити в мобільному застосунку «Дія» цифрові поліси для обов’язкового страхування відповідальності автовласників (ОСЦПВ), цифровий паспорт та електронний студентський квиток.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді