На Львівщині вирувала негода: з’явилися фото наслідків шквального вітру

08:00, 11 февраля 2020
В області залишаються знеструмленими понад 150 населених пунктів у десяти районах.
На Львівщині вирувала негода: з’явилися фото наслідків шквального вітру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Львівщині комунальники ліквідовують наслідки сильних вітрів, що призвели до порушень у подачі електрики, повалених дерев та обірваних покрівель. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Як відомо, в області залишаються знеструмленими понад 150 населених пунктів у десяти районах. Зокрема, в Мостиському районі - 44 населених пункти, в Самбірському - 29.

У Дрогобичі сильний вітер пошкодив у місті покрівлі дев'яти будинків і повалив дев'ять дерев. Також про зірвані дахи і повалені деревах повідомляють на сайті Трускавецької міськради, однак не зазначають кількості дерев, що впали, і характер пошкоджень житлових будинків.

На трасі Київ-Чоп у селі Орява Сколівського району на проїжджу частину впали п'ять дерев, що створило перешкоди для проїзду автотранспорту. Співробітники ДСНС розрізали дерева і прибрали їх із дороги. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Житомиром град з грозою привели до нульової видимості на дорогах.

Також стихія вирувала в районах Миколаївської області. Так, під Казанкою летів град розміром з волоський горіх, а в Казанківському районі вітер валив дерева прямо на проїжджу частину дороги.

До того ж, нам стало відомо, що в місті Білгород-Дністровський Одеської області зірвало дах п'ятиповерхового будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Рятувальники надавали допомогу працівникам комунального підприємства в демонтажі пошкодженого шиферу для подальшого відновлення.

Додамо, синоптики запевняють, що після різкого похолодання до Києва прийде бабине літо

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України