1597 осіб на посади в Офіс генпрокурора: комісія опрацювала документи кандидатів

20:39, 14 февраля 2020
До проходження першого етапу добору допущено 1238 осіб.
1597 осіб на посади в Офіс генпрокурора: комісія опрацювала документи кандидатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

14 лютого кадрова комісія завершила опрацьовувати надіслані в межах визначеного строку документи від кандидатів на 100 вакантних посад прокурорів в Офісі Генерального прокурора. 1597 осіб виявили бажання брати участь у доборі. Про це повідомляє прес-служба ОГП.

Наразі друга кадрова комісія з добору на вакантні посади прокурорів в Офісі Генерального прокурора затвердила остаточний список з 1238 кандидатів, яких допущено до проходження першого етапу добору.

Ознайомитись з остаточним списком кандидатів, допущених до складення іспиту на знання законодавства у формі анонімного тестування, а також графіком його проведення можна за посиланням.

ГРАФІК на 20 лютого 2020 року.

ГРАФІК на 21 лютого 2020 року.

Нагадаємо, за підсумками першого етапу добору близько 300 осіб з найбільшою кількістю балів згідно рейтингу, але не меншою за прохідний бал - 70, будуть допущені до тестування на загальні здібності. Після цього 200 кандидатів з найбільшою кількістю балів за результатами другого етапу згідно рейтингу, але не меншою за прохідний бал, що визначається Генеральним прокурором, будуть допущені до співбесіди. По завершенню зазначеного процесу буде сформовано загальний рейтинг з близько 100 кандидатів з найбільшою кількістю балів, які успішно пройшли добір.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 20 січня розпочався прийом документів від кандидатів з-поза системи органів прокуратури на понад 200 вакансій в Офісі Генерального прокурора.

Комісія з добору керівного складу органів прокуратури проводила співбесіди з кандидатами 7 лютого

Додамо, Офіс Генерального прокурора підбив підсумки проведення співбесід з кандидатами на призначення на адмінпосади за 2 січня, 8 січня9 січня та 16 січня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

 

 

 

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде