Через загрозу коронавірусу в аеропортах ввели додаткову процедуру контролю — Гончарук

10:10, 24 февраля 2020
В Україні працює національний штаб, який двічі на день збирає інформацію по країні на виявлення коронавірусу.
Через загрозу коронавірусу в аеропортах ввели додаткову процедуру контролю — Гончарук
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уряд максимально мобілізований, щоби не допустити розповсюдження коронавірусу в країні. Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

«Робота всіх служб скоординована. Зараз усі евакуйовані з Китаю почувають себе добре. Про стан їхнього здоров‘я мені повідомляють щодня. Їхні умови перебування в обсервації — задовільні. Певні мобільні оператори встановили тимчасові вишки на території медичного центру для комфортного спілкування евакуйованих зі своїми рідними.

В Україні працює національний штаб, який двічі на день збирає інформацію по країні на виявлення коронавірусу. Плюс щодня ми контактуємо з ВООЗ для отримання останньої інформації щодо досвіду різних країн: як розвивається вірус, який наразі інкубаційний період та інше. Наші фахівці разом із міжнародними колегами спостерігають за розвитком ситуації для оперативного реагування.

До того ж ми виявили групу країн із ризиками зараження, тому існує додаткова процедура контролю рейсів із цих країн: здійснюється перевірка температури тіла пасажирів в українських аеропортах.

Якщо у людини будуть симптоми хвороби, кожну область ми підготували до цього: є бригади лікарів-інфекціоністів, які знають усю процедуру надання медичної допомоги»,  наголосив Олексій Гончарук.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ України повідомило, що в державі не зафіксовані випадки коронавірусу COVID-19. У відомстві попросили громадян не вірити фейкам.

Додамо, Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі запевнив, що Україна вживає безпрецедентні заходи безпеки щодо недопущення проникнення коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва